Slauerhoffstraat 2, 3202 VV Spijkenisse
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0181-61 26 24

Button nieuwsbrief kl

Algemene informatie

 

Bij veel van onze lessen maken we gebruik van bijpassende software op onze digitale schoolborden. Jan Campert is een Vreedzame school. Dat wil zeggen dat wij een methode hanteren waarmee we samen met de kinderen zorgen voor een fijne sfeer op school. Wij hebben betrokken ouders op school. Ook bij de activiteiten van de ouderraad voor onze kinderen, zoals de feesten, excursies, sportdagen, schoolreizen, kunnen we rekenen op hulp van onze ouders.

 


 

Digitale schoolborden

 

Bij veel van onze lessen maken we gebruik van bijpassende software op onze digitale schoolborden. Hierdoor zijn er veel extra mogelijkheden om de leerstof aantrekkelijk en uitdagend aan te bieden, met bijvoorbeeld foto's, filmpjes, spelletjes etc.

 

OBS Jan Campert is een Vreedzame school

 

Jan Campert is een Vreedzame school. Dat wil zeggen dat wij een methode hanteren waarmee we samen met de kinderen zorgen voor een fijne sfeer op school, waarbij iedereen zich prettig kan voelen en gerespecteerd voelt. Natuurlijk zijn er ook op onze school conflicten, want die horen bij het omgaan met elkaar en verschillende belangen. We proberen waar mogelijk onze leerlingen zelf stappen aan te leren om een conflict op te lossen soms met hulp van de leerkracht.

 

De ouders van OBS Jan Campert

 

Wij hebben betrokken ouders op school. Op de rapportavonden komen alle ouders om met de leerkracht te bespreken hoe de ontwikkeling van hun kind(eren) verloopt. Daarbij bespreken we het rapport van het kind en laten we ook alle Cito uitslagen zien.

 

Ook bij de activiteiten van de ouderraad voor onze kinderen, zoals de feesten, excursies, sportdagen, schoolreizen, kunnen we rekenen op hulp van onze ouders. In de medezeggenschapsraad denken ouders kritisch mee over de inhoud van ons onderwijs, de organisatie en de financiën. Kortom, samen maken we een goede school voor onze kinderen!

Beleid van de school

Leraren